Köpvillkor & information

Betalning sker i förskott via banköverföring eller med internetbank/betalkort via Payson.

Vi följer lagen om distansavtal & e-handel.

För mer info se konsumentverkets hemsida.

Fri frakt gäller på alla köp, oavsett pris.

Kunden står för att leveransadressen stämmer, eventuella kostnader för extra utskick vid fel angiven leveransadress debiteras kunden. Har du angett fel adress, kontakta oss snarast för att rätta till detta för att undvika debitering.

Leverans sker inom 1-3 vardagar.

Om detta inte är möjligt så kontaktar vi kunden med information, kunden har isåfall rätt att avbryta sitt köp.

Fri ångerrätt gäller i 14 dagar om du inte är nöjd med varan.

Vid utövande av ångerrätten står kunden för returfrakten och ansvarar för varans skick från att kunden har mottagit varan samt under returfrakten till och med att vi åter mottagit varan. Vi rekommenderar därför att kunden skickar varorna väl förpackade, om orginal-emballage är intakt så kan detta återanvändas. Varan ska skickas i retur inom två veckor räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt inkommit till oss. Detta gäller om vi inte kommit överens om annat via kontakt på mail eller telefon. 

Är varan trasig eller stämmer den inte överens med beskrivningen?

Kunden har rätt till en ny vara om möjligt, annars sker återbetalning eller kompensation för varan. Kontakta oss för reklamation.

Personlig information som kunden lämnar till oss sparas i vårt kundregister.

Informationen kommer enbart används av oss på weloveindia.se för att genomföra köpet & eventuellt för att ge kunden erbjudanden via mail. Vill du efter genomfört köp att vi tar bort informationen om dig, kontakta oss.

Vi svarar på dina frågor:

weloveindia.daniel@gmail.com

072 742 69 73

cms-img